Bible Explorer – camp!

/

Lørdag 18. mars ble det arrangert en aktivitetsdag for søndagsskolebarna i BCC Valdres. BCC har nå lansert episode 3 av spillet Bible Explorers (les mer om dette konseptet her: https://biblekids.io/no/.

Målet for dagen var å gjennomføre den nyeste episoden med tilhørende aktiviteter. Dagens tema handlet om David. Opplegget i Bible Explorer var lagt opp som en kombinasjon av dataspill, filmer og fysiske oppgaver som barna skulle løse. I denne episoden skulle de for eksempel finne ut av hva slags egenskaper en god konge bør ha.

De skulle og løse en rebus for å hjelpe David å finne en trygg hule å gjemme seg i. Mellom oppgavene ble de tatt med på en tidsreise tilbake i tid der de fikk innblikk i livet til David, og hvilke utfordringer han møtte.

Midtveis i opplegget ble det en pause. Der ble det servert god mat, dessert og arrangert diverse aktiviteter slik at barna fikk litt utløp for energien. Barna har tidligere mottatt gule Explorers-T-skjorter, og fikk avslutningsvis hver sin caps med Explorers-logoen på. Vi gleder oss allerede til neste episode!