17. mai er vi så gla’ i!

/

17. mai, Norges nasjonaldag, er en dag som alltid blir feiret i BCC Valdres. Medlemmene møtes som regel på forsamlingslokalet på ettermiddagen, etterfulgt av grilling og aktiviteter for barna. Årets nasjonaldag var intet unntak. Forstander Joel Olsen innviet feiringen og talte blant annet om å vise takknemlighet for landet vårt og for de som leder.

Etter en kort samling med trosoppbyggende innhold, fortsatte feiringen utendørs i solen. Medlemmene møtte oppsatte bord og satte raskt i gang med å grille. Felles bespisning er gjerne fast takst på våre samlinger.

Det var også rigget i stand en aktivitetssone for barna. Noen av aktivitetene var å skyte med pil og bue, fiske godteri, kaste vannballonger på blink og få ansiktsmaling. I tillegg var det leid inn et hoppeslott for anledningen som barna hadde stor glede av.

Her kan du se noen flere bildeglimt fra dagen: