Bible Kids på ny tidsreise

/

Fredag 22. september var det tid for ny episode med Bible Kids Explorers. Dette er et arrangement som blir gjennomført i regi av søndagsskolen, og denne gangen gikk turen til Hønefoss. Barna i BCC Valdres, og i BCC Hønefoss skulle nemlig gjennomføre tidsreisen sammen.

Bible Kids Explorers er utviklet av BCC og er et konsept for barn, der de blir tatt med på tidsreiser og besøker ulike historier fra Bibelen. Dette foregår gjennom flere episoder med forskjellig tema. Forrige gang lærte barna om kong David. Les mer om det her: https://bccvaldres.no/2023/03/20/bible-explorer-camp/

Vil du vite mer om hva konseptet går ut på? Sjekk ut artikkel fra bcc.no, eller gå til Bible Kids sin hjemmeside:

En av gruppene følger nøye med på skjermen.

Interaktivt spill

Alle barna ble delt i i grupper etter alder, og hver gruppe gjennomførte tidsreisen sammen. Denne gangen besøkte de historien om Kong Josija, som ble konge da han bare var 8 år. De eldste gruppene fikk noe mer kompliserte oppgaver underveis. Episodene bestod av interaktive deler, der noe var film, noe digitale spill, og noe analoge oppgaver som barna måtte løse i fellesskap for å komme videre i tidsreisen.

En av oppgavene gikk ut på at barna skulle sette sammen biter til ulike bilder. Bildene var nødvendige for å komme videre i det digitale spillet.
De eldste barna ble utfordret til å bruke Bibelen i en av oppgavene.

Tidsreisen tok omtrent en time, og da gruppene var ferdig med den, ble det servert pizza til alle sammen. Utover kvelden ble det også arrangert ulike aktiviteter, og barna fikk muligheten til litt frilek der de hadde tilgang på bl.a. tegnesaker, lego og lekerom.

Se flere bildeglimt her: